Artikler
- Hvilke data gemmer vi om dig?Vi gemmer det, der skal til for at du kan logge ind og anmelde: din e-mail, dit fornavn, dit land og dine anmeldelser.
- Hvor længe gemmer vi dine data?De fleste tekniske data slettes automatisk efter 1 til 90 dage. Din konto og dine anmeldelser bliver, indtil du sletter dem.
- Hvor ligger dine data?Dine data ligger i Europa: databasen på en server i London og hjemmesiden hos Vercel i Stockholm.
- Hent og slet dine dataDu kan bestille en kopi af alle dine data som en JSON-fil og slette din konto under Min profil, Indstillinger.
- Slet din kontoDu sletter din konto under Min profil, Indstillinger. Dine anmeldelser fjernes med det samme, og det kan ikke fortrydes.
- Cookies og samtykkeTrustSays bruger kun nødvendige cookies. Du kan altid ændre dit valg under Cookies nederst på siden.
- Hvem kan se hvad på din anmeldelse?Alle kan se dit fornavn, dit land og selve anmeldelsen. Din e-mail og dit efternavn vises aldrig, heller ikke for virksomheden.
- Kan jeg være anonym?Du skal have en konto med e-mail for at anmelde, men andre ser kun dit visningsnavn og dit land. Virksomheden ser aldrig din e-mail.
- Del din profilEn offentlig profil viser dit fornavn, dit land og dine offentlige anmeldelser på ét link. Den er slået fra, indtil du slår den til.
- Dine rettigheder efter GDPRDu har ret til indsigt, rettelse, sletning og en kopi af dine data. Det meste kan du selv gøre under Min profil, Indstillinger.
- Kundedata og databehandleraftale for virksomhederNår I inviterer kunder, gemmer vi kun deres e-mail til invitationen og påmindelsen. Adressen fjernes 30 dage efter afsendelse.
- Sådan beskytter vi dine dataAl trafik er krypteret, følsomme felter gemmes krypteret, og IP-adresser gemmes kun som hash. Virksomhedsejere skal bruge to-trinsbekræftelse.
Har du stadig brug for hjælp?Skriv til os, så vender vi tilbage. Vi svarer på hverdage mellem 8 og 18.Kontakt os